VELUX

TETŐTÉRI ABLAKOK

A középső vízszintes tengely körül forduló tetőtéri ablakok nagy előnye a jó térkihasználás. A nyitószerkezet a szárny felső részén helyezkedik el, hogy könnyen, hajlongás nélkül elérhető legyen. Így az ablak alá helyezett bútorok sem akadályozzák az ablaknyitást.

GZL - A GZL típusú tetőtéri ablak elsősorban szép kilátást, egyszerű szellőztetési lehetőséget biztosit. További előnye, hogy az ablakszárny teljesen átfordítható. Így a külső üvegfelületet kényelmesen lehet tisztítani. A GZL ablak szárnyát kétféle helyzetben rögzítheti: tisztítóállásban, vagy résnyire nyitott szellőzőállásban.

A GGL és a GHL típus örökölte a GZL ablak valamennyi jó tulajdonságát. Újdonsága egy különleges szellőzőrés, mely akkor is nyitható, ha maga az ablak zárva van. Így az időjárástól függetlenül bármikor friss levegő juthat tetőterébe. A szellőzőrésbe beépitett szűrő távol tartja a port és a rovarokat. A szűrő könnyen kivehető, mosható.

GGL - Mint minden VELUX tetőtéri ablaké, a GGL ablak minősége is megfelel a legszigorúbb minőségi követelményeknek. Alapanyaga - a felhasznált fenyő - nem környezetrombolás, hanem felelős környezetgazdálkodás eredménye. A kiváló minőségű fenyő alapanyagot impregnálás után színtelen lakkréteggel vonják be.

GHL - A GHL típusú ablak mindazt nyújtja, amire a GGL képes. újdonsága: fölfelé-kifelé nyitható a felső tengelye mentén, a szárny alsó részén elhelyezett kilincse segítségével. A GHL típus a kis hajlásszögű tetők eszményi ablaka.

BURKOLÓKERET

A VELUX burkolókeretek kialakítása egyedi, bármilyen tetőfedő anyaggal összeépíthetők. Vízzárásuk tökéletesen megbízható, így megkímélik a beázás kellemetlenségeitől a tetőtérben élőket. Burkolókereteink színe harmonizál a tetőfedő anyagokéval. Minden méretű tetőtéri ablakhoz megfelelő méretű burkolókeretet kínálunk.


ÁRNYÉKOLÓK

Belső vászonroló thermo-stop

Belső vászonroló

Fényzáró roló

Külső roló

Reluxa

TÁVMŰKÖDTETŐK

Távműködtetőink segítségével az ablakok akkor is nyithatók, ha felülvilágítóként vannak beépítve. Kínálatunkban elektromos és kézi működtetésű távnyitók egyaránt szerepelnek.

TÁJÉKOZTATÓ KÉRŐ:

Az alábbi űrlap kitöltése lehetőséget biztosít, hogy az Önt érdeklő termékekről részletesebb tájékoztatót küldjünk el. Kerem próbálják ki!

Tájékoztatást kérő adatai:
Név:
Irányítószám:
Város:
Utca, házszám:
E-mail:
Telefon:
Mobil :
Milyen termékekről kér részletes tájékoztatót?**

Az összes Velux termékről


GZL típusú tetőtéri ablak

GGL típusú tetőtéri ablak

GHL típusú tetőtéri ablak

Burkolókeretek

Belső vászonroló thermo-stop

Belső vászonroló

Fényzáró roló

Külső roló

Reluxa

Távműködtetők


**Több terméket is kiválaszthat egyszerre