YTONG Hungary Kft. Falazóelemgyár, Halmajugra

      Gazdaságosság

Mindig számoljon előre...


Amikor a műszaki paramétereket már sikerült összevetni, nem maradhat el a pénzügyi értékelés sem. A lényeg ebben a döntésben nem egyszerűen az ár, hanem meg kell vizsgálni az elkészült technikailag egyenértékű falszerkezetek, építési rendszerek fajlagos bekerülési költségeit. Nemcsak azt kell figyelembe venni, mennyibe kerülne 1 m2 nyers falazathoz szükséges anyag, hanem mennyibe kerül ez a falazat vakoltan, a szükséges szigeteléssel együtt. A falazat a kész ház költségének mintegy 4-5%-át teszi ki, viszont nem lehet kicserélni! Gondolja meg, miért épp azon spórolna, ami kicserélhetetlen!
Az alábbi felsorolásban újra megtalálja a helyes építőanyag kiválasztás fontos szempontjait:

Hőszigetelés - az Ön háza kiegészítő hőszigetelés nélkül is megfelel a szigorú hőtechnikai követelményeknek. Ezáltal nemcsak energiát takarít meg, hanem a környezetvédelem érdekeit is szem előtt tartja.

Zajvédelem - az utcáról behallatszó zaj, vagy a szomszédban szóló zene mindenkit zavar. Az YTONG megteremti Önnek a nyugodt, csendes otthon biztonságát.

Komfortérzet - a pórusbeton klímaszabályozó tulajdonsága otthonának egészséges, kellemes belső klímát, jó komfortérzetet biztosít.

Tűzvédelem - az YTONG kizárólag ásványi alapanyagokat tartalmaz, ezért nem éghető.

Megmunkálás - a könnyű, gyors megmunkálás lehetővé teszi az építési idő rövidítését, a költségek csökkentését, a szerkezet minőségének javítását

Nyomószilárdság - stabil, masszív házat építeni értékálló befektetés. Az YTONG épületek a biztonságot nyújtják Önnek.

Környezetvédelem - a természetes alapanyagok, az előállítás alacsony energiaszükséglete, a szinte hulladék nélküli gyártás és felhasználás mind kevésbé terheli a környezetet.

Területnyereség - az YTONG-gal nagyobb hasznos teret alakíthat ki ugyanakkora beépített helyen.

Súly, önsúly - az YTONG elemek kevésbé terhelik a már meglévő tartószerkezetet.

Időjárásállóság - az YTONG használatával megelőzhetők az építkezés során keletkező károk.

Minőség - az YTONG termékek minőségét a folyamatos és szigorú minőségellenőrzések szavatolják.